Nyt verkkokaupasta ja myymälästä kaikki lasit -10% sekä paljon muita hyviä tarjouksia 
mm. lasityökaluista ja lasinsulatuksen kuitupapereista ja kuituhuovista!
Tarjoukset voimassa 18. kesäkuuta saakka (klo 23.59).
Kampanjalinkin löydät tuotekategoriahakemiston alareunasta!

Lasipihan huijausalennuskoodeja taas liikkeellä

Valitettavasti myös Lasipihan nimissä on löydettävissä ulkopuolisilta huijaussivuistoilta alennuskoodeja. Lasipihan ei milloinkaan jaa ulkopuolisilla sivuistoilla alennuskoodeja vaan kaikki mahdolliset kampanjat, tarjoukset ja alennuskoodit löydät vain meidän omilta sivustoilta tai omista julkaisuista.

Varo huijaussivustoja

Vuoden 2017 jälkeen verkkoon on ilmestynyt paljon suomenkielisiä alennuskoodisivustoja, jotka ovat huijauksia. Nämä sivustot listaavat sivuilleen täysin keksittyjä koodeja yrityksille, joiden tiedot he hakevat googlettamalla. Mitkään näiden sivustojen koodeista eivät toimi, eikä niillä ole mitään tekemistä sivuistoilla listattujen suomalaisten yritysten kanssa. 

Sivustojen tarkoitus on saada sinut klikkaamaan heidän linkkiään. Näin ne saavat asetettua evästeen selaimeesi, joka seuraa käyttäytymistäsi verkossa. Emme suosittele käyttämään Googlehakua Lasipiha + alennuskoodi. Huijaussivustot ovat niin ovelia, että tämä haku johtaa erittäin helposti huijaussivuistoille.

Lasipihan kaikki kampanjat ja alennuskoodit löydät vain Lasipihan omilta sivuilta ja omista julkaisuista

Lasipihalla on ajoittain alennuskampanjoita. Tiedot kampanjoista löydät verkkosivuiltamme etusivulta tai Uutiset-osiosta, jonka lisäksi mainostamme kampanjoita myös meidän omassa Instagramissa ja Facebookissa. Suosittelemme tilaamaan myös uutiskirjeemme, jonka kautta saat kätevästi ensimmäisten joukossa tietoa kampanjoista ja uutuuksista.

Lahjakortti