Vietämme kesälomaa 20.7.-4.8.2024 välisenä aikana. Lomamme ajan myymälä Hämeenlinnassa on suljettu. Verkkokauppa palvelee myös lomamme aikana - verkkokaupan tilausten postituspäivät ovat maanantai 22.7. ja keskiviikot 24.7 ja 31.7.2024.

Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa tai asiaa liittyen tilaukseesi, otathan yhteyttä loman aikana tekstiviestitse tai sähköpostitse, koska emme pysty vastamaan puheluihin lomamme aikana.

Kirjetoimitusten jakelu supistettu 2-3 päiväiseksi 2022 alkaen

Kirjeposti jaetaan Suomessa nykyisin enää kahtena tai kolmena arkipäivänä; vuoroviikoin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin ja vuoroviikoin tiistaisin ja torstaisin.

Aina välillä saamme kyselyitä kirjeinä toimitettujen lähetysten toimitusajoista täällä Lasipihassa. Huomioittehan toimitustapaa kassalla valitessanne, että valitettavasti kirje ei ole enää entisensä veroinen toimitustapa - valitettavasti sitä ei voi enää odottaa saapuvaksi seuraavana arkipäivänä tai välttämättä edes samalla viikolla vaikka tilaus täältä meiltä Lasipihasta lähtisi heti samana päivänä. 

Lasipihan tilaukset, joihin on valittu kirje toimitustavaksi lähtevät normaalina kirjeenä, joiden jakelu rajoittuu vain kahdelle tai kolmelle päivälle viikossa. Nykyisin posti arvioi normaalien kirjeiden toimitusajaksi 4 arkipäivää, mutta käytäntö on osoittanut, että kirjeitä saa valitettavasti odotella saapuvaksi välillä jopa pitkälti toista tai kolmattakin viikkoa. 

Jos tilauksellasi on kiire, suosittelemme valitsemaan toimitustavoista esimerkiksi Matkahuollon XXS-paketin (5,50€), jolle Matkahuolto lupaa 1-2 arkipäivän toimitusajan. Myös Postin oma pikkupaketti (5,90€) on kirjettä selkeästi nopeampi toimitustapa ja se jaetaan suoraan postilaatikkoosi. Pikkupaketin etu on myös seurantakoodi, jonka avulla sen kulkua pystyy seuraamaan ja lähetyksen saapumista ennakoimaan. Myös Matkahuollon XXS-paketti sisältää seurantakoodin.

Lahjakortti