Nyt verkkokaupasta ja myymälästä kaikki lasit -10% sekä paljon muita hyviä tarjouksia 
mm. lasityökaluista ja lasinsulatuksen kuitupapereista ja kuituhuovista!
Tarjoukset voimassa 18. kesäkuuta saakka (klo 23.59).
Kampanjalinkin löydät tuotekategoriahakemiston alareunasta!

Lasipihan kesäaukiolojat ja lomat 2024

Lomailemme Lasipihassa kesäkaudella 2024 seuraavasti: 21. kesäkuuta - 7. heinäkuuta ja 22. heinäkuuta - 5. elokuuta. Lomiemme ajan myymälämme Hämeenlinnassa on suljettu. Verkkokaupan paketit postitamme kunkin lomaviikon keskiviikkoisin.

Pienen henkilökuntamme vuoksi joudumme kesäkaudella välillä sulkea Hämeenlinnan myymälän kesälomiemme vuoksi. Olemme jakaneet lomamme kahteen parin viikon jaksoon, että myymälässä olisi mahdollista vierailla myös kesällä, esimerkiksi juuri Sinun kesälomamatkan aikana! Me nimittäin niin mieluusti näkisimme juuri Sinut poikkeamassa täällä myymälässämme sekä nauttimassa ihanasta kesäkaupungistamme Hämeenlinnasta. 

Lomailemme kesäkaudella 2024 seuraavasti:

  • 21. kesäkuuta - 7. heinäkuuta
  • 22. heinäkuuta - 5. elokuuta

Mainittuina ajankohtina myymälämme Hämeenlinnassa on suljettu, eikä asiakaspalvelumme vastaa puhelinsoittoihin. Pienellä viiveellä vastaamme kuitenkin sähköpostiviesteihin, joten mikäli sinulla on tärkeää asiaa, laitathan meille viestin sähköpostiin niin vastaamme sinulle takaisin heti kun mahdollista. Voit myös jättää meille soittopyynnön sähköpostiin.

Verkkokaupan paketteja pakkaamme ja postitamme jokaisen lomaviikon keskiviikkona, eli verkkokaupan palvelu pelaa kyllä lomastamme huolimatta.

Muutoin Lasipiha palvelee koko kesän arkisin kello 10.00-16.30. 

Lisäksi palvelemme lauantaisin kello 10.00-13.00 seuraavina päivinä:
1. ja 8. kesäkuuta, 13. ja 20. heinäkuuta sekä 17., 24. ja 31. elokuuta. 


Lahjakortti