Vietämme kesälomaa 21.6.-7.7.2024 välisenä aikana. Lomamme ajan myymälä Hämeenlinnassa on suljettu. Verkkokauppa palvelee myös lomamme aikana - verkkokaupan tilausten postituspäivät ovat keskiviikko 26.6. ja 3.7.2024.
Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa tai asiaa liittyen tilaukseesi, otathan yhteyttä loman aikana tekstiviestitse tai sähköpostitse, koska emme pysty vastamaan puheluihin lomamme aikana. 

Toiminnallemme on myönnetty avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille arvostetun Avainlippu-merkin käyttöoikeuden osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä verkkokaupastamme.

Lasipihan verkkokaupan takana on suomalainen perheyritys. Myymälämme ja varastomme sijaitsee Hämeenlinnassa ja työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi yhden osapäiväisen työntekijän. 

Perheemme on tehnyt työtä ja palvellut kotimaisia kuluttaja- ja yritysasiakkaita lasialan parissa jo yli 50 vuoden ajan ja nykyinenkin yrittäjä lähes 30 vuotta. Verkkokauppamme on ollut toiminnassa vuodesta 2008 saakka ja jatkaa vuosittaista kasvuaan. 

Oman maahantuontimme lisäksi teemme aktiivisesti yhteistyötä muiden suomalaisten lasialan yritysten kanssa suosimalla esimerkiksi luontoakin säästäviä lasien ja tarvikkeiden yhteistilauksia. 

Omalla toiminnallamme haluamme osaltamme tukea suomalaista yrittäjyyttä. Verkkokauppamme sijaitsee täysin suomalaisella MyCashFlow verkkokauppa-alustalla ja verkkokauppamme tilaukset toimittavat kotimaiset toimijat Posti, Matkahuolto ja Kaukokiito. 

Pakkaustarvikkeiden osalta suosimme kierrätystä niin pitkälti kuin se vain on mahdollista. Kierrätämme kaiken meille tulleen pakkausmateriaalin, jonka lisäksi teemme yhteistyötä esimerkiksi paikallisen Marimekon ja muutaman muun yrityksen kanssa noutaen heiltä pakkausmateriaalit uudelleenkäyttöön Lasipihan verkkokauppatoimituksiin. Materiaalit, joita emme pysty hankkimaan kierrätettynä kuten kirjekuoret ja tulostepaperit, tilaamme aina kotimaisilta toimijoilta. 

Lasipihan toiminnan osalta Avainlippu näyttäytyy sinulle parhaiten siten, että tilaamasi tuotteet ovat meillä omasta varastostamme toimitettavissa. Emme harjoita ns. drop shipping kauppaa, vaan postitamme tilauksesi aina suoraan Hämeenlinnan myymälän varastosta. Tämän vuoksi toimitusaika on yleensä lyhyt ja tilauksesi käsittely joustavaa ja nopeaa. Lisäksi pystymme itse tarkistamaan jokaisen pakkaamamme tuotteen laadun ja virheettömyyden.

Meille on myös tärkeää tarjota sinulle asiantuntevaa ja hyvää asiakaspalvelua. Meille voit aina soittaa, lähettää sähköpostia tai poiketa käymään ja autamme ja neuvomme mielellään. Pyrimme tuntemaan hyvin kaikki meillä myynnissä olevat tuotteet ja annamme niistä mielellään ohjeita ja vinkkejä käyttöä varten sekä neuvomme valinnoissa. 


Mikä on avainlippu?

Avainlippu on brändi, jonka suomalaiset ovat tunteneet kohta jo 60 vuoden ajan ja siihen luotetaan laajasti. Lähes jokainen suomalainen tuntee Avainlipun, joka tutkitusti vähentää epäröintiä ostotilanteessa. Avainlippua kantava tuote tai palvelu koetaan vastuulliseksi, luotettavaksi ja työllistäväksi (Suomalaisen työn liitto, taloustutkimus 2021).

Avainlipun myöntämisen pääkriteerit verkkokaupoille

Jotta verkkokauppa voi saada Avainlipun käyttöönsä, tulee sen täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Yrityksen pääkonttorin ja johdon tulee olla Suomessa
  • Yrityksen tulee olla suomalaisessa omistuksessa
  • Palvelu tuotetaan Suomessa
  • Asiakaspalvelu ja varasto ovat Suomessa
  • Palvelun kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta
  • Maksu- ja toimitusehdot on esitetty selkeästi
  • Toimitukset hoidetaan Suomesta käsin
  • Verkkokaupasta on selkeästi löydettävissä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Lisäksi hakuvaiheessa tarkastellaan seuraavia seikkoja: palvelukonseptin alkuperä, suomalainen suunnittelu ja/tai tuotekehitys, palvelun vaikutus kotimaisten palveluiden aseman vahvistumiseen sekä mielikuva, joka ei saa olla ristiriidassa suomalaisen alkuperän kanssa. Verkkokaupan tulee tarjota tuotteisiin liittyen asiantuntemusta sekä lisäarvoa asiakkaalle.

Lahjakortti