Vietämme kesälomaa 20.7.-4.8.2024 välisenä aikana. Lomamme ajan myymälä Hämeenlinnassa on suljettu. Verkkokauppa palvelee myös lomamme aikana - verkkokaupan tilausten postituspäivät ovat maanantai 22.7. ja keskiviikot 24.7 ja 31.7.2024.

Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa tai asiaa liittyen tilaukseesi, otathan yhteyttä loman aikana tekstiviestitse tai sähköpostitse, koska emme pysty vastamaan puheluihin lomamme aikana.

Bullseye valikoima uudistuu

Verkkokaupan ja myymälän Bullseye valikoima uudistuu tuotteiden uudella jaottelulla ja palakokojen muuttamisella muita myymiämme laseja vastaaviksi.

Muutamme Bullseye sulatuslasien valikoimamme verkkokaupassa ja myymälässä vastaamaan mm. palakokojen osalta muita myymiämme lasituotteita. Tulevaisuudessa palakoot tulevat olemaan myös Bullseyen osalta 10 x 15 cm, 15 x 20 cm, 20 x 30 cm ja 30 x 40 cm, jonka lisäksi myymälästämme on mahdollista tilata tai ostaa myös suurempia paloja, kuten täysiä tai puolikkaita levyjä. 

Tulemme jaottelemaan kaikki Bullseye sulatuslasit myös uudelleen. Jaottelun myötä jokainen lasi tulee olemaan oman tuotteenaan, jolloin sen varastohallinta on meille helpompaa. Jokaiseen tuotteeseen on näin myös helpompi sisällyttää sanallista informaatiota mm. lasin uunikäyttäytymisestä ja erikoisvaatimuksista. Tuotteiden yhteyteen lisäämme myös osaksi nimeä niiden alkuperäiset englanninkieliset nimet, jolloin vertailu mm. verkkokauppamme tuotevalikoiman ja Bullseyen tuote-esitteen välillä helpottuu. 

Siirtymävaiheessa osa tuotteita noudattaa jo uutta palakokoa ja tuotelajittelua, osan ollessa ostettavissa verkkokaupasta edelleen vanhalla tuotelajittelulla ja tuotekoolla. Toivomme kärsivällisyyttä asiakkailtamme - teemme uudistusta muun päivittäisen työmme lomassa.

Lahjakortti